Referenties

Coaching

Irene helpt mij om zicht te krijgen op mijn rol, krachten en energiebalans binnen mijn nieuwe baan. De opstellingen die we doen helpen mij om het niet alleen te snappen, maar ook om te voelen. Ik waardeer in Irene dat ze warm, persoonlijk en scherp is in haar analyse.

Coördinator Team Recruitment, Provincie Zuid-Holland

Irene is een fijne coach. Steeds is ze op zoek hoe ze mensen beter kan laten functioneren in hun eigen omgeving. Ze heeft daarvoor veel kennis en methodieken in huis. Ze is zeer talentgericht.

 

Directeur

BAM Groep

Wat Irene in mijn ogen typeert als coach is dat zij warm en betrokken is. Dat combineert zij met een scherpe, analytische blik waardoor zij snel inziet waar de knelpunten zitten. Met empathie helpt ze je vervolgens om samen deze knelpunten aan te pakken.

Manager, Autoriteit Consument Markt (ACM)

“Irene is een mooie combinatie van zakelijke doortastendheid en warme empathie. Zij weet wanneer, welke tools in te zetten en doet dat op een vakkundige, respectvolle en intelligente manier”

Management-assistente, Ministerie van SZW

“Irene levert als adviseur een waardevolle bijdrage aan mobiliteit van mijn medewerkers. Met haar uitstekende coachingsvaardigheden is ze in staat mensen een spiegel voor te houden en daarmee aan het denken te zetten en in beweging te krijgen.”

Teamleider, Ministerie van SZW

“Ik heb Irene leren kennen in de functie van HR-manager bij BAM. Irene is een mensgerichte en integere manager die naast de mensen staat en hen helpt zich te ontwikkelen en ontplooien. Zij is zich bewust van intermenselijke verhoudingen en gaat in op drijfveren en gedragingen van mensen. Zij coacht de mensen om zelf na te denken over oplossingen en is in de relatie sterk op de samenwerking gericht waarbij zij actief bouwt aan een goede verstandhouding en waarbij een vleugje humor een belangrijke ingrediënt is.”

Adviseur, Bouw & Infra Fundeon

Loopbaan- en mobiliteitsbegeleiding

Irene levert als mobiliteitsadviseur een waardevolle bijdrage aan de van werk naar werk begeleiding van medewerkers. Met haar uitstekende coachingsvaardigheden is ze in staat een spiegel voor te houden en daarmee aan het denken te zetten. Ook weet ze creatieve methodieken in te zetten om mensen verder te helpen en aan te zetten tot beweging. Ook voor mij is Irene een prima sparringpartner.

Manager, Belastingdienst

Ter voorbereiding op een voor mij belangrijke sollicitatie heeft Irene mij met succes gecoacht. Irene is vriendelijk, betrokken en kundig. Zij heeft haar kennis en ervaring ingezet om mijn kwaliteiten naar boven te halen en mee te denken wat er voor nodig is om mijn successen te behalen. Dankzij de coaching is mijn zelfvertrouwen gesterkt!

Psycholoog i.o., GGZ Instelling

Workshop inzicht in je eigen krachtenveld

Laat je eens verrassen door een werkvorm waar representanten in staat blijken om lichamelijk en emotioneel te voelen wat zich afspeelt in de personen/elementen van jouw casus. Het ‘veld’ blijkt vrijwel altijd in de hoge mate overeen te komen met de werkelijke situatie binnen de organisatie en bied je op een geheel andere wijze inzicht.

Manager, I Interim Rijk

“Je beleeft fysiek de dynamiek in teams en je persoonlijke opstelling daarin.”

Goede manier om te experimenteren over je rol en bijdrage, praktijkervaringen te delen en misschien zelfs meer inzichten te krijgen over jezelf of wat je eigen en andermans gedrag met de groep kan doen.

“Ik heb meer inzicht gekregen over de side effecten van mijn gedrag op groepen. Daar wil ik me verder in ontwikkelen.”

MD-advies

““Irene is een gezaghebbende en zeer gewaardeerde gesprekspartner op het terrein van MD: ze heeft een duidelijke mening en kan die uitstekend onderbouwen, ze heeft goed zicht op wat de organisatie nodig heeft en werkt goed aan relaties. Ze kan goed luisteren, vraagt door en is oprecht geïnteresseerd. Altijd vriendelijk maar niet willing to please.”

voormalig SG, Ministerie van Finaciën

“Irene is een fijne coach. Steeds is ze op zoek hoe ze mensen beter kan laten functioneren in hun eigen omgeving. Ze heeft daarvoor veel kennis en methodieken in huis. Ze is zeer talentgericht.”

Manager, BAM Groep

“Ik heb meer inzicht gekregen over de side effecten van mijn gedrag op groepen. Daar wil ik me verder in ontwikkelen.”

Directeur, Ministerie van EZK

HR Advies

“Irene’s werk is effectief omdat ze niet alleen weet wat betrokkenen zelf willen maar haar analyse is ook scherp. Ze geeft stevig advies maar bewaart ook rust en werkt oplossingsgericht “.

P&O Manager Ministerie van SZW

‘Ik heb Irene leren kennen als een echte professional die haar vak uitermate goed verstaat. Ze is in staat om haar doelen optimaal te bereiken door een combinatie van kennis, deskundigheid, inzicht, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Naast haar vakbekwaamheid (inhoud) heeft ze ook zicht op het totale proces en houdt daardoor ook ieders belangen in de gaten. Ze weet ook mensen te verbinden en te motiveren. Kortom Irene is een zeer prettige collega om mee te werken”.

Manager Ministerie van OC&W

Kopje thee of koffie?

Wil je een vrijblijvende afspraak maken of meer informatie hebben over wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.